Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Σημεία κηφήνων στη φυλακή, τι θέλει να κάνει;

καλής ποιότητας κινητό jammer τηλεφωνικών σημάτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας κινητό jammer τηλεφωνικών σημάτων για τις πωλήσεις
Συμπαθώ τους ασθενείς και τις απαντήσεις professinal τους για όλη την ερώτησή μου. Και αυτό είναι τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε για τα τοπικά προγράμματα μπλοκαρίσματος φυλακών μας.

—— Ο κ. CARLOS ΛΙΜΑ

μερικά από υπαίθρια jammers δεν λειτουργούν μετά από 3 έτη και ευχαριστίες για τις αντικαταστάσεις και τον οδηγό. Τώρα το πρόβλημα που λύνεται τέλεια.

—— Ο κ. sarfraz ahmad

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Σημεία κηφήνων στη φυλακή, τι θέλει να κάνει;

Σημεία κηφήνων στη φυλακή, τι θέλει να κάνει;

Σημεία κηφήνων στη φυλακή, τι θέλει να κάνει;

 

Πρόσφατα, ο τηλεκατευθυνόμενος εναέριος κηφήνας οχημάτων βλέπει επάνω από διάφορες φυλακές σε Fuzhou στη νύχτα, και το πέταγμα στην παρεκτροπή και να αιωρηθεί επάνω από τη ζώνη κοιτώνων, το κτήριο διδασκαλίας, το διοικητικό κτήριο και την οπλισμένη ζώνη. Το procuratorate της περιοχής Fuzhou Gushan υποστηρίζει ότι να αιωρηθεί των τηλεκατευθυνόμενων αεροπλάνων μπορεί ανωτέρω να ρίξει στα επικίνδυνες άρθρα και την ταινία τις εγκαταστάσεις επίβλεψης, οι οποίες θα θέσουν την απειλή στην ασφάλεια της διαχείρισης φυλακών. Αλλά γιατί τα τηλεκατευθυνόμενοι αεροπλάνα/οι κηφήνες αιωρούνται είναι μέχρι άγνωστο.

 

Σημεία κηφήνων στη φυλακή, τι θέλει να κάνει;

 

UAV ή οι κηφήνες μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διαφορετικές θέσεις. Χρησιμοποιείται συνήθως στην ταινία landforms, για να κατασκοπεύσει επάνω σε μερικές μυστήριες απαγορευμένες θέσεις, με τη σημαντική εμπορική και στρατιωτική αξία. Επομένως, με ακριβώς να αυξήσει και να δει τα τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα, η φαντασία θα πετάξει στο κεφάλι των ανθρώπων.

 

Εντούτοις, το κοινό δεν μπορεί πλέον να είναι ήρεμο όταν βλέπουν αιωμένος επάνω από τη φυλακή. Ο λόγος είναι αρκετά απλός, οι κηφήνες δεν θα αιωρηθούν όχι μόνο και θα κάνουν τίποτα, και το μυστικό θα κρατηθεί ακριβώς μεταξύ αυτών σχετικών. Υποστηρίζουμε ότι πρέπει να το λογαριάσουμε συνολικά έξω, ακόμα κι αν είναι ακριβώς μιά φορά να αιωρηθεί. Αυτό είναι επειδή η φυλακή είναι η θέση του στρατιωτικού ορίου, όπου αστυνομεύει πληρώνει τη πολλή προσοχή και τίποτα δεν πρέπει να συμβεί εδώ. Τα τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα βλέπουν αρκετές φορές επάνω από τη φυλακή, είναι αρκετά παράξενη. Εμείς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει αλλά ρωτά, τι το άτομο που ενεργοποιεί το αεροπλάνο θέλει να κάνει;

 

Οι φυλακές είναι συνήθως κοντά αστυνομεύουν με την ακριβή στρατιωτική διαχείριση. Η περιοχή ανωτέρω δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε πετώντας αντικείμενα. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κανένα άτομο που ενεργοποιεί το αεροπλάνο για να βοηθήσει τους εγκληματίες για να βγεί, οι κηφήνες θα μπορούσαν ταινία οι σχετικές εγκαταστάσεις και να λάβουν κάποιες πληροφορίες. Επομένως, δεν μπορεί να επιτραπεί για να πετάξει ελεύθερα επάνω από τη φυλακή και κάτι πρέπει να γίνει για να το αποτρέψει, ή ακόμα και για “να το πάρει”. Η στιγμή που πιάνουμε το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο ξέρουμε το σκοπό της αμέσως.

 

Τα πετώντας αεροσκάφη δεν θα μπορούσαν να γίνουν και μύγα από καθεμία. Το διοικητικό τμήμα αέρα πρέπει να παίξει τα καθήκοντά τους και να ενισχύσει τη δύναμη της επίβλεψης. Να αιωρηθεί των τηλεκατευθυνόμενων αεροπλάνων επάνω από τη φυλακή δεν είναι καμία καλή είδηση. Το τμήμα υπεύθυνο δεν θα καθίσει κοντά και δεν θα κάνει τίποτα. Μόνο με να ελέγξει έξω την πηγή του τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου και να πάρει τη λογική εξήγηση η δημόσια ανησυχία θα απαντηθεί και τα δικαιώματα απόκτησής τους ικανοποιούν. Η διαταγή μιας φυλακής δεν θα παρεισφρυστεί ποτέ πάντα από έναν κηφήνα.

Χρόνος μπαρ : 2017-02-27 19:22:42 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Leo

Τηλ.:: 86-755-89718955

Φαξ: 86-755-84891518

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)