Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd
Αρχική Σελίδα

Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

Κίνα Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Συμπαθώ τους ασθενείς και τις απαντήσεις professinal τους για όλη την ερώτησή μου. Και αυτό είναι τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε για τα τοπικά προγράμματα μπλοκαρίσματος φυλακών μας.

—— Ο κ. CARLOS ΛΙΜΑ

μερικά από υπαίθρια jammers δεν λειτουργούν μετά από 3 έτη και ευχαριστίες για τις αντικαταστάσεις και τον οδηγό. Τώρα το πρόβλημα που λύνεται τέλεια.

—— Ο κ. sarfraz ahmad

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd
Jammer εργοστάσιο Γραφείο Οικογένεια Jammer πελάτης έκθεση TSL Jammer εργοστάσιο Warehourse
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Χρονική αστροφεγγιά, TSL
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~300
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Η Co. τεχνολογίας χρονικής αστροφεγγιάς Shenzhen, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2001, είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που στρέφεται στο deisgn, την ανάπτυξη και την παραγωγή jammers σημάτων. Είναι θυγατρική Co. τεχνολογίας χρονικής αστροφεγγιάς του Χογκ Κογκ, το ΕΠΕ της οποίας εστίασε στα προϊόντα ασφάλειας και υπεράσπισης τηλεπικοινωνιών μόνο. Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη 15 ετών, τώρα έχουμε γίνει ένας από τον κορυφαίους jammer τηλεφωνικών σημάτων κατασκευαστή και το φορέα παροχής υπηρεσιών. Βρισκόμαστε σε Shenzhen με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

 

Είμαστε ένας από το jammer σημάτων earlist κατασκευαστή στην Κίνα για πάνω από 15 έτη. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της επιχείρησής μας έχουμε κάνει πολλά κυβερνητικά προγράμματα. Η πλούσια εμπειρία έχει αποκτηθεί με τα προγράμματα μπλοκαρίσματος φυλακών, τα προγράμματα Υπουργείου αστυνομίας, τα προγράμματα Υπουργείου επικοινωνίας και τα προγράμματα στρατού. Επίσης έχουμε καθιερώσει πολλή συνεργασία με μερικές άλλες μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών για να τελειώσουμε τις ειδικές απαιτήσεις κάθε πελάτη. Όπως η ανίχνευση, η καταδίωξη, ο έλεγχος και το μπλοκάρισμα συχνότητας σημάτων. Jammer σημάτων μας μπορεί bolck σχεδόν όλες οι ασύρματες συσκευές τηλεχειρισμού, ασύρματες συσκευές τηλεπικοινωνιών και μερικές ασύρματες συσκευές ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ, κ.λπ. Σημαίνει ότι οποιεσδήποτε συσκευές που εργάζονται σε 20MHz σε 6.5G μπορούν να τεθούν εκτός λειτουργίας από Jammers σημάτων μας. Όπως το παιχνίδι τηλεχειρισμού, η ομιλούσα ταινία Walkie, το τηλέφωνο κυττάρων, ο ιχνηλάτης ΠΣΤ, οι βόμβες τηλεχειρισμού, το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο, κ.λπ. Οι συχνότητες θα μπορούσαν να είναι VHF, UHF, CDMA, WCDMA, GSM, το DCS, PC, LTE, WIMAX, ΠΣΤ, WIFI, Bluetooth, Lojack, 3G, 4G, κ.λπ.

 

Η χρονική αστροφεγγιά έχει ένα ειδικό επαγγελματικό τμήμα Ε&Α. Έχουμε 9 RF Technicists και 3 μηχανικούς λογισμικού. Μερικοί απ' αυτούς είναι από Huawei ή ZTE. Έχουμε επίσης τη συνεργασία με Huawei και ZTE για να μοιραστούμε κάποιο techlonogy που αυξάνεται από κοινού. Αυτοί μας κάνουν να είμαστε σε θέση να χειριστούν όλα τα είδη προσαρμοσμένων προϊόντων με τις διάφορες απαιτήσεις. 

 

Η αποστολή της χρονικής αστροφεγγιάς είναι να γίνει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον τηλεπικοινωνιών για το wolrd. Ελπίζουμε ότι θα μπορούσαμε πάντα να εργαστούμε στην τεχνολογία RF για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους από ανεπιθύμητο ενοχλούμε και βλάπτουμε.  

 

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιεσδήποτε από την υπηρεσία μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Θα σας παρουσιάσουμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήσουμε να αυξηθούμε από κοινού. Η μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση θα καθιερωθεί λόγω της εμπιστοσύνης σας και της άριστης υπηρεσίας μας.

 

Περισσότερες επαγγελματικές τεχνικές γνώσεις βρίσκουν κατωτέρω.

Βασική γνώση jammer τηλεφωνικών σημάτων κυττάρων & κινητό jammer που program.pdf

 

TSL Jammer σημάτων διάγραμμα οργάνωσης εργοστασίων

Κίνα Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Leo

Τηλ.:: +0086 13006693611

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)