Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd
Αρχική Σελίδα Νέα

2016 χρησιμοποιημένο Jammer κηφήνων της Κίνας αστυνομία ανάγκασε τον άγνωστο κηφήνα κάτω

Κίνα Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Συμπαθώ τους ασθενείς και τις απαντήσεις professinal τους για όλη την ερώτησή μου. Και αυτό είναι τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε για τα τοπικά προγράμματα μπλοκαρίσματος φυλακών μας.

—— Ο κ. CARLOS ΛΙΜΑ

μερικά από υπαίθρια jammers δεν λειτουργούν μετά από 3 έτη και ευχαριστίες για τις αντικαταστάσεις και τον οδηγό. Τώρα το πρόβλημα που λύνεται τέλεια.

—— Ο κ. sarfraz ahmad

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
2016 χρησιμοποιημένο Jammer κηφήνων της Κίνας αστυνομία ανάγκασε τον άγνωστο κηφήνα κάτω

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2016 χρησιμοποιημένο Jammer κηφήνων της Κίνας αστυνομία ανάγκασε τον άγνωστο κηφήνα κάτω  0

Αναφέρθηκε από τις «πρώτες ειδήσεις» SXBC ότι το βράδυ Gala φεστιβάλ ανοίξεων CCTV στον κλάδο Xi'an είχε προσελκύσει πολλούς ενθουσιώδες αεροφωτογραφίας και η αστυνομία βρήκε ότι υπήρξε ένας τηλεκατευθυνόμενοι εναέριοι φορέας & ένας κηφήνας αγνοώντας τα προσωρινά μέτρα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας για να παρεμβει η πρόβα στο βράδυ της 6ης Φεβρουαρίου, και έπειτα χρησιμοποίησαν το jammer ανιχνευτή για να το κάνουν προσγειωμένος. Εκείνη η νύχτα, όταν εισήγαγε η πρόβα του φεστιβάλ Gala ανοίξεων στον κλάδο Xi'an την αντίστροφη μέτρηση, η περίπολος αστυνομίας που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια βρήκε ότι υπήρξε ένας τηλεκατευθυνόμενοι εναέριοι φορέας & ένας κηφήνας εκτός από την εναέρια μηχανή CCTV στον ουρανό, έτσι επέτρεψαν το δορυφορικό δορυφορικό σύστημα συστημάτων για τη συζήτηση.

Το Liu Haitao, η αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα νότιων οδών του κλάδου Beilin γραφείων δημόσια ασφαλείας Xi'an, είπε ότι η αστυνομία άνοιξε το jammer κηφήνων ανιχνευτή με την επαφή με το δημοτικό γραφείο δημόσια ασφαλείας για να κάνει την τηλεκατευθυνόμενη εναέρια προσγείωση οχημάτων & κηφήνων, «αυτό το αεροσκάφος τοποθετείται ακριβώς από το δορυφόρο, και ελέγξαμε τον ιδιοκτήτη μετά από την αναγκασμένη προσγείωση του τηλεκατευθυνόμενων εναέριων οχήματος & του κηφήνα.»

Ο ιδιοκτήτης αυτών των τηλεκατευθυνόμενων εναέριων οχήματος & κηφήνα είναι άτομο, περισσότερο από 30 χρονών, αυτός φωτογράφισε με τον έλεγχο των αεροσκαφών σε έναν χώρο στάθμευσης ξενοδοχείων κοντά στον πύργο κουδουνιών. Ο ιδιοκτήτης είπε στην αστυνομία είναι ενθουσιώδης αεροσκαφών, σε εκείνη την νύχτα, αισθάνθηκε ακριβώς το Xi'an Southgate είναι πολύ όμορφο πρόσφατα έτσι φωτογράφισε και δεν σκέφτηκε ποτέ ότι έχει παρεμβει η πρόβα του φεστιβάλ Gala ανοίξεων.

Το Liu Haitai είπε ότι όχι μόνο θα αποκαλύψει το περιεχόμενο της πρόβας Gala φεστιβάλ ανοίξεων, αλλά και θα παρέμβει στα κανονικά αεροσκάφη με τη λήψη της ελευθερίας του πυροβολισμού με το τηλεκατευθυνόμενους εναέριους όχημα & τον κηφήνα. Η αστυνομία διέγραψε τον τηλεοπτικό πυροβολισμό με το τηλεκατευθυνόμενο εναέριο όχημα & τον κηφήνα αρχειοθετημένη και επικριμένη και εκπαιδευμένη τον ιδιοκτήτη σύμφωνα με το νόμο της τιμωρίας δημόσια τάξης.

Χρόνος μπαρ : 2016-12-31 19:15:56 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Leo

Τηλ.:: +0086 13006693611

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)