Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd
Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς σε DIY UAV Jammer κηφήνων

Κίνα Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Συμπαθώ τους ασθενείς και τις απαντήσεις professinal τους για όλη την ερώτησή μου. Και αυτό είναι τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε για τα τοπικά προγράμματα μπλοκαρίσματος φυλακών μας.

—— Ο κ. CARLOS ΛΙΜΑ

μερικά από υπαίθρια jammers δεν λειτουργούν μετά από 3 έτη και ευχαριστίες για τις αντικαταστάσεις και τον οδηγό. Τώρα το πρόβλημα που λύνεται τέλεια.

—— Ο κ. sarfraz ahmad

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς σε DIY UAV Jammer κηφήνων

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς σε DIY UAV Jammer κηφήνων  0

Απλό Jammer κηφήνων με σκοπό να χαράξει οι πολιτικοί κηφήνες μέσα στη σειρά κατωφλιών σας.

Τι είναι Jammers;

 

Blockers συνήθως αποκαλούμενων σημάτων, συσκευές που χρησιμοποιούνται για να εμποδίσουν και να παρεμποδίσουν τα σήματα ραδιοεπικοινωνίας

Τι είναι πολιτικοί (εμπορικοί) κηφήνες;

 

Επίσης ξέρτε δεδομένου ότι τα τηλεκατευθυνόμενα εναέρια οχήματα το (UAV), είναι αεροσκάφη χωρίς έναν ανθρώπινο πιλότο εν πλω. Η πτήση ελέγχεται από τον τηλεχειρισμό ενός πιλότου στο έδαφος. Η χαρακτηριστική μέθοδος έναρξης και αποκατάστασης ενός τηλεκατευθυνόμενου αεροσκάφους είναι από το ρόλο ενός αυτόματου συστήματος ή ενός εξωτερικού χειριστή στο έδαφος. Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία των μορφών, των μεγεθών, των διαμορφώσεων, και των χαρακτηριστικών κηφήνων.

Γιατί πολιτικό Jammer κηφήνων;

 

Οι εμπορικοί κηφήνες έχουν αυξήσει μια μυστικότητα αφορούν μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών τους πολίτες από τις περισσότερες από τις μύγες κηφήνων που εξοπλίζονται με υψηλό - ποιοτικές κάμερες που μπορούν να εισβάλουν στην ιδιωτικότητα ανθρώπων, που παίρνει φωτογραφία των ανθρώπων και της προσωπικής ιδιοκτησίας. Επίσης οι κηφήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περάσουν λαθραία τα ναρκωτικά, συντριβή στα κτήρια, πράξη ως τιτίβισμα Toms, βόμβες πτώσης, πυροβόλα όπλα βλαστών, και να συγκεντρώσουν τα προσωπικά στοιχεία όσον αφορά καθένα που ο κηφήνας πειραματικός θέλει να βλάψει. Ως εκ τούτου Jammer για να εμποδίσει το σήμα τηλεχειρισμού κηφήνων για να προστατεύσει τη μυστικότητα και το προσωπικό διάστημά μας απαιτείται.

 

Jammer νομιμοποίηση

 

Jammer που εμποδίζει το ΠΣΤ, την κυψελοειδή επικοινωνία ή/και WIFI είναι παράνομο σε μερικές χώρες, έτσι αυτό το Jammer σχέδιο είναι για εκπαιδευτικούς λόγους μόνο και δεν είναι για την εμπορική ή προσωπική χρήση.

 

Το σχέδιο

 

Τι ΝΑ ΦΡΑΞΕΙ;

 

Σε αυτό το σχέδιο θα εμποδίσουμε την ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη σύνδεση επικοινωνίας τηλεχειρισμού R/C από τον κατασκευαστή των εμπορικών κηφήνων (όπως οι κηφήνες του AR παπαγάλων). Κοινές συχνότητες R/C: Ζώνη 1: 2,4 MHZ – WIFI g/b/n: ≈ ζώνη 2 2,4 – 2,5 Ghz: 433 ζώνη ΙΣΜΟΎ MHZ: 433.05-434.79 MHZ

 

Επισκόπηση σχεδίου

 

Το σχέδιο περιλαμβάνει δύο Jammers ζωνών (δηλ. ζώνη 1 & ζώνη 2). Το κύκλωμα RF θα αποτελεσθεί από ελεγχόμενο τον τάση ταλαντωτή για να σκουπίσει την απαραίτητη ζώνη μαζί με το συντονισμό του κυκλώματος για να οδηγήσει το VCO επίσης που θα περιλάβει έναν γραμμικό ενισχυτή δύναμης για να ενισχύσει τη δύναμη παραγωγής του VCO. Το συντονίζοντας κύκλωμα θα αποτελεσθεί κυρίως από τη γεννήτρια δοντιών πριονιών για να παραγάγει το συντονίζοντας σήμα μαζί με τη γεννήτρια θορύβου για να συντονίσει το VCO στο απαραίτητο φράσσοντας σήμα RF. Τελευταίο αλλά όχι ήσσονος σημασίας το κύκλωμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σχεδιάζεται για να παρέχει τις απαραίτητες ΣΥΝΕΧΕΙΣ τάσεις για το RF και τα συντονίζοντας κυκλώματα από την εναλλαγή της 220/110 εισαγωγής ισχύος.

 

Απαιτήσεις δύναμης RF

 

Η μέγιστη δύναμη των ζωνών ΙΣΜΟΎ που επιτρέπονται για τον πολιτικό κηφήνα είναι 36 dBm EIRP (αποτελεσματική ισοτροπική ακτινοβολούσα δύναμη) με την το πολύ διαβιβασθείσα δύναμη 1 W (30dBm) και η ελάχιστη αναλογία SNR σήματος/διαταραχή είναι 4 DB για τα στοιχεία. Ως εκ τούτου χρησιμοποιώντας μια απλή αριθμητική η ακτινοβολούσα δύναμη Jammer RF πρέπει να είναι περισσότερο από 32 dBm EIRP.

 

Για να επιτύχουν αυτήν την απαραίτητη ακτινοβολούσα δύναμη για τη ζώνη 1 τα κυκλώματα RF, δύο έπεσαν απότομα ενισχυτής δύναμης με το συνολικό κέρδος 30 DB υιοθετούνται με τη δύναμη παραγωγής 3dBm VCO και την κεραία 7dBi η ακτινοβολούσα δύναμη της ζώνης 1 κύκλωμα RF είναι 40dBm που υπερβαίνει την απαραίτητη δύναμη μπλοκαρίσματος που απαιτείται για να εμποδίσει «τη ζώνη 1 (2,4 Ghz)» πολιτικές επικοινωνίες κηφήνων R/C.

 

Για τη ζώνη 2 (433 MHZ) κύκλωμα RF ένας υψηλός ενισχυτής δύναμης κέρδους χρησιμοποιείται με το συνήθες όφελος 35dB και η κεραία dBi 2 υιοθετείται ακτινοβολώντας μια συνολική δύναμη EIRP του dBm 37 που είναι περισσότερο από την απαραίτητη δύναμη μπλοκαρίσματος που απαιτείται για να φράξει «τη ζώνη 2 (433 MHZ) πολιτικές επικοινωνίες κηφήνων R/C.

 

Μέρη συσκευών

 

Ζώνη 1 (2,4 Ghz) Jammer RF κύρια μέρη κυκλωμάτων: Ο ακόλουθος είναι τα κύρια μέρη, το υπόλοιπο μπορεί να βρεθεί στις σχηματικές αναπαραστάσεις σχεδίου.

 

Γραμμικός ενισχυτής δύναμης: Δύο RFMD RF2317 γραμμικός CATV ενισχυτής

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς σε DIY UAV Jammer κηφήνων  1Jammer κηφήνων ολοκληρωμένου κυκλώματος

 

Ελεγχόμενος τάση ταλαντωτής το (VCO)

 

CRYSTEKCVCO33BE-2400-2500 VCO που καλύπτει τις συχνότητες από 2400 έως 2500 τάσης MHZ εισαγωγής συντονισμού για το VCO είναι από 0Vdc σε 3Vdc, τη δύναμη παραγωγής του dBm 3 σε 3 Vdc και τη σύνθετη αντίσταση παραγωγής 50 ωμ που αντιστοιχείται τη σύνθετη αντίσταση εισαγωγής του ενισχυτή δύναμης

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς σε DIY UAV Jammer κηφήνων  2

 

ΚΕΡΑΙΑ

 

7dbi λαστιχένια κεραία 2,4 Ghz

 

Ζώνη 2 (433 MHZ) Jammer RF κύρια μέρη κυκλωμάτων: Ο ακόλουθος είναι τα κύρια μέρη, το υπόλοιπο μπορεί να βρεθεί στις σχηματικές αναπαραστάσεις σχεδίου.

 

Γραμμικός ενισχυτής δύναμης: το Skyworks SKY65116: 390-500 ενισχυτής δύναμης MHZ. Με την εσωτερική ταιριάζοντας με σύνθετη αντίσταση σε 50 ωμ


Ελεγχόμενος τάση ταλαντωτής το (VCO): CRYSTEKCVCO33BE-2400-2500 VCO που καλύπτει τις συχνότητες από 2400 έως 2500 τάσης MHZ εισαγωγής συντονισμού για το VCO είναι από 0Vdc σε 3Vdc, τη δύναμη παραγωγής του dBm 3 σε 3 Vdc και τη σύνθετη αντίσταση παραγωγής 50 ωμ που αντιστοιχείται τη σύνθετη αντίσταση εισαγωγής του ενισχυτή δύναμης


ΚΕΡΑΙΑ: Το 1/4 ΚΥΜΑ ΚΤΥΠΑ, SMA- σωστή γωνία, 433MHZ

 

Συντονίζοντας κύρια μέρη κυκλωμάτων: Ο ακόλουθος είναι τα κύρια μέρη, το υπόλοιπο μπορεί να βρεθεί στις σχηματικές αναπαραστάσεις σχεδίου.

Χρονόμετρο 555: Για να παραγάγετε το τετράγωνο θελήστε που θα μετατραπεί στο τριγωνικό κύμα για να συντονίσει το VCO
Δίοδος Zener με τη δύναμη amp: για να παραγάγει το άσπρο σήμα θορύβου

 

Μέρη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος: Τα μέρη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος παρουσιάζονται στη σχηματική αναπαράσταση σχεδίου.

Χρόνος μπαρ : 2017-02-27 19:27:42 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen  Times  Starlight  Technology  Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Leo

Τηλ.:: +0086 13006693611

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)